Skip to content

Filmo Vizija, Domaci Film sa Prevodom 2010

October 4, 2011

Filmovizija , najbolji domaci istrani filmovi sa prevodom.

Istovremeno, policija u Studio Sitiju zaustavlja drugi afroamerički par u linkoln navigatoru. Iako se tablice automobila i opis kradljivaca ne podudaraju, televizijski reditelj Kameron Tajer (Terens Hauard), pripadnik više srednje klase, i njegova supruga Kristin (Tendi Njuton) bivaju podvrgnuti ponižavajućem zaustavljanju i pretraživanju koje vodi policajac Rajan (Met Dilon), ljut zbog nedavnog poziva povodom njegovog bolesnog oca. Njegove postupke zbunjeno posmatra njegov partner Tom Hansen (Rajan Filip). Konačno, puštaju par da ode uz “samo opomenu”. Kristin želi da prijavi incident, dok njen suprug želi da sve zaboravi i sutradan mirno ode na posao.

U trgovini oružjem u centru grada odlučni imigrant iz Irana, Farhad (Šaun Toub), želi da kupi oružje kojim bi zaštitio svoju prodavnicu na uglu. Farhad ne razume šta mu govori vlasnik prodavnice, koji ga na kraju izbacuje uz salvu pogrda. Njegova ćerka Dori (Bahar) završava kupovinu pištolja i na izlasku zgrabi i municiju. Farhad skriva pištolj u tajnu fioku iza pulta u svojoj prodavnici, dok bravar Danijel (Majkl Pena) menja bravu i upozorava Farhada na to da bi trebalo da promeni cela vrata. No, Farhad je uveren da bravar želi da ga prevari i viče na njega, psuje i preti mu, te ne želi da poveruje da nešto nije u redu s vratima.

Pol Hagis (koscenarista, reditelj i producent)

Časopis “Razor” objavio je u martu 2003. popis “nekonformista, ikonoklasta, nezavisnih umova od kojih nastaju legende”, na kojem su se uz Hagisa našli i Sem Šepard, Džulijan Šnabel, Baz Lurman, Lens Armstrong, Ričard Brenson, Robert Šapiro, Džon Irving i Bil Klinton.

Filmovi zija je sajt sa filmovima i serijama

Otkad ga je Udruženje filmskih kritičara Los Anđelesa proglasilo najboljim sporednim glumcem za ulogu u filmu “Đavo u plavoj odori” (“Devil in a Blue Dress”), u kojem glumi uz Denzela Vošingtona, Don Čidl ne prekida niz upečatljivih uloga u pozorištu i na filmu. Nedavno smo ga, uz Pirsa Brosnana i Selmu Hajek, mogli gledati u komediji “Nakon sumraka” (“After the Sunset”) Breta Ratnera i filmu “Ponovo u igri” (“Ocean”s Twelve”) Stivena Soderberga, u kojem ponovo glume Džordž Kluni i Bred Pit.

Usledili su filmovi “Lepe devojke” (“Beautiful girls”), “Gospodin čarobni” (“Mr. Wonderful”), “Žene i muškarci” (“Women and men”), “Albino aligator”, “Samci” (“Singles”), “Meta” (“Target”), “Herbie: Fully Loaded”, “Loverboy”, “Employee of the Month”, “One Night at McCool”s”, “Divlja stvorenja” (“Wild Things”), “In & Out”, “Grace of My Heart”, “Spremna na sve” (“To Die For”), “Frankie Starlight”, “Malcolm X”, “Žena za koju se umire” i “Divlja igra” (“Deuces Wild”). Glumio je i u pozorištu i na televiziji, a radio je i na sinhronizaciji dokumentaraca.

On je svestrani glumac jedinstvenog talenta da otkrije ljudske strane likova koje glumi. Jedan od njegovih najnovijih projekata je animirano-igrani film “Looney Tunes: ponovno u akciji”. Početkom 2002. glumio je u hvaljenom filmu “Tihi Amerikanac” (“The Quiet American”) Filipa Nojsa, snimljenom prema istoimenom trileru Grejama Grina iz 1955. U tom filmu glumi i Majkl Kejn.

Filmovizija, dakle, najnoviji domaci i strani filmovi sa prevodom .

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: